Osman Karić i Janjuš ugostili Maju i Takija

Osman Karić i Janjuš ugostili Maju i Takija

U toku je radio-emisija „Amnezija“ čiji su voditelji Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš. Njihovi prvi današnji gosti bili su Maja Marinković i Miljan Vračević. Miljan je došao u ulozi Majinog oca Takija Marinkovića, pa je sve vreme imitirao njega.

Tu su nam Maja i Taki. Leo nije sa vama? – pitao je Osman.

Nije poslali smo ga, u teranju je. Ovo je mesto zločina, ovde je Biki radio na sliku, nje je skinuo i malo dirnuo. Nju je Taki napravio, ne može joj niko ništa, ne mogu oni da skaču, koliko ona može da šamara – govrio je Miljan.

Izrazio si želju da bi voleo unuče kad je bila sa Carem, da li si srećan što se to nije desilo? – pitao je Osman Karić.

Mojoj sreći nije bilo kraja kad sam čuo da je u nju ispraznio j*ja. Veza je bila trula, nije mu radila frula. Čak iako nije bila prilika neka, radovao se i naš deka, bio je sav srećan i sve je bilo top – nastavio je Miljan.

Majo, šta bi rekla tati da imaš priliku? – pitao je Osman Karić.

Moram puno da ga pozdravim i da mu kažem da ga volim. Verujem da je sad dosta srećniji, solo sam i nisam u nekim odnosima – rekla je Maja.

Solo si, napraviš pauzu za mali odmor, videli smo da sa Janjušem planiraš ili je samo zezanje? Vidim da imaš udvarače tokom noćnog života, ima dosta napadača – dodao je Karić.

Nemam nikakvu nameru s emotivne strane, volim da se družim sa Janjušem, da dobacim. Emocija se ugasila, vidi se, nema loše energije. Imali smo danas malu raspravu, nema potrebe za tim. Što se tiče ljubavi stvarno ne. Sinoć je bila ludilo žurka, posle žurke smo se družili, provodim vreme i to je to – rekla je Marinkovičeva.

BONUS VIDEO: Taki gleda uživo žestoku akciju Maje i Bilala

Ostavite komentar

Hide picture