Otkrivamo prvih pet takmičara Survivora

Otkrivamo prvih pet takmičara Survivora

Ljubitelji adrenalina i uzbudljivih izazova uskoro će na Nova S imati priliku da uživaju u televizijskom uzbuđenju koje donosi zabavno-takmičarski šou „Survivor“. Danas predstavljamo prvih pet učesnika ove velike avanture.

Među takmičarima se nalazi poznato ime muzičke scene regiona – umetnik Igor Lazić Niggor. Hip-hop muzičar, rođen u Kotoru, okušaće se u borbi za preživljavanje u Dominikanskoj Republici koja uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S.

Uz uspešnu muzičku karijeru, Niggor se isprobao i u glumačkim vodama pa smo njegov fantastični glas mogli da čujemo i u crtanom filmu “U potrazi za Dori”, gde je pozajmio svoj glas Bovi.

„Ti možeš sada da pričaš da ćeš ovo ili ono, ali ne znaš u šta ćeš se pretvoriti ili šta će iz tebe izaći. Ja znam da neću dozvoliti svojoj glavi, odnosno svom mozgu da me pobedi“, rekao je Nigor za Nova.rs.

Igor Lazić Niggor Surviver

Gledaoci će imati prilike i da na potpuno drugačiji način upoznaju mladu glumicu Minu Nikolić. Mina je igrala u serijama “Jutro će promeniti sve“, “Besa“, “Mama i tata se igraju rata“ , a sa svojim ocem, legendarnim srpskim glumcem Markom Nikolić igrala je u seriji “Žigosani u reketu“.

Kako kaže kreativna je i neustrašiva.

„Najveći problem mi je odnos s ljudima, mislim da ću razmišljati o tome da li bih i ja trebala da imam neku taktiku, ukoliko provalim da je imaju drugi takmičari“, rekla je Mina za Nova.rs.

Mina Nikolić Surviver

Mini i Igoru se pridružuje Maša Kuprešanin iz Novog Sada. Ona je cross-fit trener, bavi se modelingom i nutricionizmom, a sebe opisuje kao Laru Kroft. Da li će njeno aktivno bavljenje sportom biti od pomoći tokom napornih izazova koji su odlika Survivora, videćemo uskoro!

„Ja sam se za Survivor prijavila jer mi je to životna želja otkad sam imala 10 godina. Prvog momenta kada sam videla Surviver šou želela sam da se oprobam u svim igrama i da se nađem u toj situaciji“, rekla je ona za Nova.rs.

Maša Kuprešanin Surviver

Mašin sugrađanin Branko Milošev sebe opisuje kao ambicioznu i tvrdoglavu osobu. Ovaj profesor fizičkog iz Novog Sada spreman je da učestvuje u borbi za preživljavanje.

„Što se tiče Survivora i moje prijave, da se nije desio Survivor, ja bih imao neko slično iskustvo, ali opet sa karakteristikama koje vidim u ovom programu“, rekao je on za Nova.rs.

Branko Milošev Survivor

I peti učesnik koga predstavljamo je Vladimir Govedarica. Ako nađe odgovarajuće sastojke na ostrvu, sigurno ce od njih napraviti odličan koktel jer radi kao barmen u Beogradu.

„Sasvim slučajno sam se prijavio za Survivor. Bio je karantin, video sam reklamu na Instagramu i odlučio. Gledao sam ga pre deset godina, tada sam bio u fazonu – želim ja da budem tamo“, rekao je on za Nova.rs.

Vladimir Govedarica Survivor

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznaćemo uskoro na Nova S.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: