Otkriveno kada počinju Adaktarovi, novi Rijaliti na TV Pink

Otkriveno kada počinju Adaktarovi, novi Rijaliti na TV Pink

Milionski projekat pink televizije ogoliće zivote kontroverznog Adama Adaktara i njegove omražene porodice! Jedni ga nazivaju Bogom obrva, koji svojim vanserijskim talentom mnogim ženama i muškarcima transformiše lica i živote, drugi najarogantnijom i najbahatijom osobom na svetu!

Adam i njegova porodica već neko vreme ne prestaju da šokiraju javnost i čini se da uživaju u tome, a kroz projekat televizije Pink vredan neverovatnih 1.000.000 evra, imaćete priliku da vidite tajni život najintrigantnije porodice u Srbiji. Šta se krije iza vrata glamurozne vile na Dedinju u kojoj čuveni Adaktari žive, kako se jedna porodica tako brzo obogatila i stvorila milione, zbog čega su promenili imena i prezime, gde i s kim tajno putuju, ručaju i viđaju se…

Kamere će u stopu pratiti Adama ali i članove porodice koje do sada niste imali priliku da upoznate! Spremite se jer, rijaliti „Adaktarovi“ počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 26. avgusta u 22 časa, što je na svom profilu na Instagramu saopštila i čelnica ružičaste imperije Milica Mitrović.

Ostavite komentar

Hide picture