Pljevljak uhapšen nakon fizičkog napada

Pljevljak uhapšen nakon fizičkog napada

G.P. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima

Službenici Uprave policije u Pljevljima su lišili slobode bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u Pljevljima jednom muškarcu nanio teške tjelesne povrede.

– D.S. (21) je prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predjelu lica – saopšteno je iz Uprave policije.

On je prevezen u Medicinski centar Pljevlja na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosa.

Preduzimajući radnje iz svoje nadležnosti policija je identifikovala osumnjičenog za krivično djelo teške tjelesne povrede i on je priveden u službene prostorije.

Slobode je lišeno bezbjednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja koje je zaposleno kao obezbjeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i nanio mu povrede.  

Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P, kojom prilikom je u vozilu pronađen i oduzet pištolj marke „Glock“ a vozilo je oduzeto radi provjera.

G.P. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, zaključeno je u saopštenju.

Ostavite komentar