Potrčko Mila Đukanovića pokušava da prevari građane Podgorice

Potrčko Mila Đukanovića pokušava da prevari građane Podgorice

Sinoć je Ivan Vuković na promociji svog lažnog Pokreta u naselju Zlatica opet pokušao da prevari građane Podgorice, lažno se predstavljajući kao nekakav nosilac nestranačke liste, a ne potpredsjednik kriminalne stranke na čijem je čelu of-šor predsjednik koji opljačkano blago od građana i države ulaže tamo “gdje je porez niži“. Kako mu je šef “opravdano odsutan“ iz podgoričke kampanje, Vuković se osmjelio da probije sve granice u ponižavanju inteligencije građana Glavnog grada, po čemu je njegova SKY stranka poznata decenijama unazad.

“Morate živjeti sa problemima, osjećati ih, brinuti za grad. Ne bavimo se mi politikom. Dok naši politički oponenti pričaju o politici, mi pričamo o Podgorici“, kazao je sinoć Vuković.

Dok je ispunjavao sve želje ličnih tajkuna Mila Đukanovića, dok je huškao na paljenje guma na Belvederu i blokiranju saobraćajnica, “komitovao“ po Crnoj Gori u cilju izazivanja haosa i rušenja države, Vuković nam poručuje da se nije bavio politikom, nego valjda zaštitom ugroženih životinja.

Sitni politički prevarant od početka kampanje uporno pokušava da prevari građane Podgorice, lažno se predstavljajući kao nosilac “evropske, građanske liste“ iako sve ptice na svim podgoričkim granama znaju da se radi o potrčku Mila Đukanovića i političkom predstavniku njegovog opljačkanog kapitala. Paralelno sa Vukovićevom kampanjom u Podgorici, u kojoj se stide DPS-a i Đukanovića kojih nema ni u nazivu liste, ni na jednom bilbordu, letku ili flajeru, u ostalim gradovima funkcioneri Vukovićeve sramotne stranke svakodnevno love izdajnike Crne Gore, zagađujući javni prostor svojim odvratnim i besprizornim optužbama.

“Apolitični“ Vuković se sinoć u Podgorici “ne bavi politikom“, a paralelno sa njim njegov vlasnik Đukanović iz Bara poručuje da se mora reći- Ne, izdaji i izdajnicima države. Dok Vuković u Podgorici glumi “nestranačkog i nepolitičkog“ kandidata, razni erakovići, nikolići i boškovići huškaju građane jedne na druge, siju podjele i produkuju destrukciju i nasilje po Crnoj Gori. Građani Podgorice su nesumnjivo već prozreli političke prevarante iz DPS-a, pa će 23. oktobra masovnim izlaskom na birališta poslati SKY stranku na političko smetlište, gdje joj je odavno zasluženo mjesto.

izvor: borba

Ostavite komentar