Prijava za kurseve Oracle akademije

Prijava za kurseve Oracle akademije

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i kompanija Oracle Srbija i Crna Gora potpisali su u decembru 2021. godine partnerski ugovor Oracle Academy, koji će omogućiti nastavnicima da u naredne četiri godine pohađaju kurseve iz oblasti Java programskog jezika, baza podataka, vještačke inteligencije itd.

U prvom ciklusu biće održani kursevi Java Fundamentals (datum i vrijemne početka kursa je 10.02.2022. u 20:30h) i Java Programming (datum i vrijeme početka kursa je 07.02.2022. u 20:30h).

Oba kursa će se održati isključivo online preko Zoom platforme, u formatu supported self-study. To znači da će na prvom online času, takozvani Orientation session, predavači objasniti kako se prolazi kroz kurs, gdje se nalaze materijali, vježbe, kvizovi i slično. Objasniće sve tehničke preduslove i dati smjernice kako treba samostalno učiti.

Nakon toga, predavači će narednih 13 nedelja biti dostupni za pitanja i odgovore, dodatne Zoom časove i potrebnu pomoć pri učenju, tako da iako nastavnici samostalno uče i prolaze kroz lekcije u vrijeme koje njima odgovara, dodatno na časovima sa predavačima dobijaju veoma korisne informacije (naglašava se šta je bitno, koji djelovi materije su češće zastupljeni na ispitima i slično).

Kako bi kursevi uspješno započeli, potreban nam je spisak zainteresovanih nastavnika za pohađanje pomenutih kurseva. Na linkovima koji slijede nalaze se upitnici čijim popunjavanjem se nastavnici direktno prijavljuju za pohađanje kurseva.

Prijava za pohađanje kursa Java Fundamentals otvorena je do 31.01.2022.
Prijava za pohađanje kursa Java Programming otvorena je do 28.01.2022.

Linkovi za prijavu:

Kurs Java Fundamentals
Kurs Java Programming

Ostavite komentar