Ša uputio javno izvinjenje Moniki Jovanovski

Ša uputio javno izvinjenje Moniki Jovanovski

Beloj kući traje porodični sastanak gde zadrugari otkrivaju svoje probleme i razgovaraju o svemu što ih muči. Nenad Aleksić Ša je dobio reč.

Ja ću kratko. Što se tiče moje situacije, Tara i ja smo danima okej, hvala Bogu da je tako. Svestan sam da vama ne odgovara ni kada smo dobro ni kada smo loše, vama čovek ne može da udovolji. Hipotetički, da uđemo u vezu sutra, opet biste imali loše komentare. Ne želimo nikome da udovoljavamo, već samo sebi. Moniki želim da se izvinim javno, jer sam joj možda dao lažnu nadu. Izvini ako sam te nečim uvredio, super si devojka, od mene nećeš imati nikakav problem. Prema meni si okej i biću ja prema tebi. Izvinio sam se i Mići, takav sam kad uđem u crveno. Nisam neko ko se ponosi time što izgovara. Drugih problema nemam… – izjavio je Ša.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja imam konstantno iste probleme, svi vi koji ste u vezama ili kako se to već zove, a to je da ne možete da podnesete komentare drugih ljudi. Sve te nesreće koje imate bilo bi lepo da ne reflektujete na nas koji kažemo nešto. Niko vam nije kriv za ono što radite sami sebi. Taj problem imamo već treću godinu ovde, ali eto naveo sam to jer nemam neki lični problem. Recimo, sinoć sa Filipom nisam imao problem, pričali smo totalno civilizovano. Ne treba da lečite svoje nezadovoljstvo preko drugih ljudi – govorio je Đedović.

Najveće ljubavi znaju da se pretvore u najveće rasulo ikada – dodao je reper.

Po mom mišljenju to je suština problema svih konflikata u kući. Način na koji vi vidite ljubav nije normalan i uveravate u ljude na vaše poglede na svet – nastavio je Đedović.

Ostavite komentar