Šta su imali da kažu Carevi prijatelji o njegovoj vezi sa udatom zenom

Šta su imali da kažu Carevi prijatelji o njegovoj vezi sa udatom zenom

Kao što većina vas zna Dalila DragojevićDejan Dragojević i Filip Car su glavni akteri afere koja je glavna tema u rijalitiju „Zadruga„. Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost otkako je Dalila prevarila supruga sa Carem pred kamerama. Sada su na ovu temu progovorili njegovi prijatelji iz rodnog sela Dramalj. Evo šta su imali da kažu!

Filip je jedva ušao unutra, nije mu bilo lako. Predomišljao se. To je njegov izbor i glupo je da to komentarišem. Ja sam imao svojih izbora i to niko nije komentarisao. Onaj ko te voli, voleće te koga god da izabereš. Prirodno se ponaša, to je situacija koja se napolju dešava non stop. Uvek neko treći postoji – kaže Bruno Uremović, Filipov najbolji prijatelj.

Bruno je otkrio i kako njegova porodica reaguje na vezu sa Dalilom.

Možda je majci malo drugačije. Ona ne podržava, ali to je rijaliti, to je takav stil, to što treba za rijaliti on to radi. Biće to sve u redu. Tata podržava, on je ljudina brutalna. Majci je malo teže to da prati, takvi su rijalitiji promovišu stvari koje su teške majci da gleda. Nama je to interesantno i zanimljivo, tati isto i mi ga podržavamo. Porodica isto, verovatno njima nije zanimljivo da gleda kao nama, ali ga podržavamo. Svašta se može videti u komentarima i majci to nije lako da čita, pogađa je. Što se mene tiče, može da dovede koga hoće, ako se ja pitam, može i dečka da dovede, ako ga voli, voli ga. To je njegov izbor – priča Bruno.

Filipov drug Matei Remović kaže da je Car „napolju“ imao i gore situacije.

Nisam uopšte iznenađen. Ma, kakvi. Napolju je imao svega i gore situacije. Bilo je svega, ovo nije ništa novo, tako je živeo i napolju. On je zaljubljive prirode, voli devojke i nije isključeno da se zaljubio.

Ostavite komentar