Stefan Karić progovorio o ODNOSU sa ocem Osmanom

Stefan Karić progovorio o ODNOSU sa ocem Osmanom

Jedan od najvećih rijaliti zavodnika Stefan Karić progovorio je o najintimnijim detaljima iz svog života, odnosu sa devojkama, otkako je stekao rijaliti popularnost, ali se osvrnuo i na odnos sa ocem, Osmanom. Bivši zadrugar, Stefan se tom prilikom dotakao intimnih detalja iz života i detinjstva o kojima nije pričao u javnosti.

Je l’ ovo Dalila? Mene ovaj problem podseća na njihovu priču! Pa, šta da kažem, uđi u Zadrugu, prevari muža, razvedi se i to ti je to, mislim da će ti život postati bajka. Šalim se, ima dosta različitih muškaraca, neki čekaju da ih devojke finansiraju, nekima stvarno svaka čast. Ja sam jednostavno negde želeo i sam da stvorim, tu su mi bili i otac i majka i Kristina, ali bilo je raznih trenutaka u životu – rekao je Stefan, a onda je potom progovorio o odnosu sa svojim ocem, Osmanom.

– Je l’ ovo Dalila? Mene ovaj problem podseća na njihovu priču! Pa, šta da kažem, uđi u Zadrugu, prevari muža, razvedi se i to ti je to, mislim da će ti život postati bajka. Šalim se, ima dosta različitih muškaraca, neki čekaju da ih devojke finansiraju, nekima stvarno svaka čast. Ja sam jednostavno negde želeo i sam da stvorim, tu su mi bili i otac i majka i Kristina, ali bilo je raznih trenutaka u životu – rekao je Stefan, a onda je potom progovorio o odnosu sa svojim ocem, Osmanom.

FOTO: PINK.RS

Sve više se porodica meša u veze, ja bih svoje dete pustio da se samo snađe, ako si sposoban i možeš, ne treba od tebe da pravim nesposobnjakovića. Meni Osman nikada nije rekao budi sa njom ili ne, ja vidim da li mu se nešto dopada ili ne dopada. Ali to što se njemu ne dopada, nikada nije uticalo na mene- nastavio je izlaganje Stefan, a onda je progovorio i sa kojim problemima se suočava, kada su devojke u pitanju.

Svima je lepo kada povezuju nekoga sa mnom, sve je onda superiška, a kada ostvare cilj, onda im ne trebam. Nije lako devojkama da budu sa mnom, jer nose težinu koju ja nosim sa sobom – završio je izlaganje Karić.

Ostavite komentar