TAKI PRIZNAO DA POZNAJE MISICU IZ BARA

TAKI PRIZNAO DA POZNAJE MISICU IZ BARA

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki i Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić bili su gosti Pulsa Bara na Kurir televiziji gde su izneli svoja mišljenja o aktuelnim temama u Baru.

Rijaliti tate su podelili svoje utiske iz Bara. Taki je rekao da je jako lepo dočekan u Baru, a potom otkrio i za koga misli da je najozbiljniji igrač.

„Super sam dočekan u Baru, bas sam bio prijatno iznenađen. Kseniju poznajem, Ksenija pokušava da se otarasi konkurencije i ona je iskusan rijaliti igrač. Nagrada je jedna, tako da to nije ništa čudno. Sofija Una i ja se isto znamo privatno, ona ima super energiju. Neću otkriti sve, nije sve za televiziju“, rekao je Taki.

„Nominacija je ubedljiva i jaka, vidim da se devojke bore za svoj status pre svega preko kreveta. Vidim da je uspela da iznervira svog dečka, Ksenija se pokazala kao iskusan rijaliti igrač“, misli Karađorđe.

Taki je izneo svoje mišljenje o i potencijalnoj trudnoći Sofije Une.

„Mislim da je ovo rijaliti priča, možda je ovo rekla i zbog opstanka. To je zatvoren prostor, devojkama se možda poremeti ciklus“, rekao je Taki.

Karađorđe smatra da se momci nisu poneli džentlmentski prema Sofiji Uni.

„Vidim da su se momci ogradili od te trudnoće, mislim da ćemo morati biti Poaro u tom slučaju. Daleko od toga da je to džentlmentski, mnogo njih ulaze neiskreno u te rijaliti veze“, rekao je Karađorđe, pa se potom i šalio sa Takijem provocirajući ga da sa misicom ima nešto više od drugarstva

IZVOR: KURIR TELEVIZIJA

Ostavite komentar

%d bloggers like this: