Tomislav Bulajić (SNP): Ovo što radi rukovodstvo SNP-a je klasična izdaja

Tomislav Bulajić (SNP): Ovo što radi rukovodstvo SNP-a je klasična izdaja

Ovo što radi rukovodstvo SNP-a je klasična izdaja, kazao je Tomislav Bulajić, član OO SNP Nikšić.

On je u razgovoru kazao da je to stav svih opštinskih odbora ove partije.

„Mi ćemo danas otići u 13 časova ispred stadiona Sutjeske i odatle ćemo otići pravo pred staru vladu gdje će nam se pridružiti i članovi ostalih odbora. Bez obzira kakva bude odluka Glavnog odbora mi ćemo protestovati. Ako ne prođe, kako god bude, mi ćemo tražiti njihovu smjenu“ kazao je Bulajić.

„Za ministarska, direktorska mjesta, da nije nas članova, da nije mjesnih odbora, opštinskih odbora ne bi oni danas bili tu gdje su“ dodao je on.

On je kazao da predsjednik partije ne može sam da donosi odluke.

„Ne može predsjednik partije da kaže crkni, pukni ja ću potpisati. To on može da uradi sa Olimpikom njegovim, a ovdje nije pitao bazu, nije pitao članove ni mjesne odbore. Svi članovi su protiv, na nivou Crne Gore. Oni su to izrežirali, ovo je sve lažno“ istakao je Bulajić.

„Svi nas zovu iz ostalih opštinskih odbora i svi isto mislimo. Ne znam čega se boje. Trideset godina smo protiv Mila i DPS-a, i poslije litija i slobode naroda Crne Gore sad treba opet da budemo zarobljeni. Nema više šanse“ kazao je Bulajić.

“ U 14 časova ćemo biti ispred stare vlade gdje će biti zasjedanje Glavnog odbora. To su sve naše kolege, prijatelji, drugovi, ali nažalost mi smo ostali na ovoj strani, oni su otišli na drugu stranu. Da nije nas ni njih ne bi bilo tu. Oni se boje nas, boje se suda naroda i toga kad dođu sjutra u svoja mjesta kako će proći“ zaključio je Bulajić u razgovoru za portal Borba.

izvor: borba.me

Ostavite komentar