Tragična vest sačekala Sandru Čaprić po izlasku iz Zadruge

Tragična vest sačekala Sandru Čaprić po izlasku iz Zadruge

Pevačica Sandra Čaprić sinoć je odlukom gledalaca napustila petu sezonu „Zadruge“, a po završetku emisije od svojih najbližih, koji su je čekali u studiju u Šimanovcima, saznala je za porodičnu tragediju.

Naime, Sandri je preminuo deda, majčin otac, o čemu porodica nije želela da je obavesti kako je ne bi rastužila i uznemirila. Sandra je zbog ove informacije završila u suzama, a za Pink.rs kaže da je tokom svog poslednjeg dana u „Zadruzi“ pominjala dedu, kog je prethodno i sanjala, te je sada svesna da je „osetila da se nešto dešava“.

I pored smrtnog slučaja, moja majka je došla sinoć u crnini da me sačeka, da ja ne budem tužna… To je mamin otac, moj deda na koga sam ja povukla taj talenat za muziku. On se dvadeset godina bavio muzikom, talenat sam od njega nasledila i jedina sam iz porodice koja se javno bavi tim poslom. Žao mi je neizmerno što sam izgubila nekog ko mi je bio jako drag, koga sam toliko volela. Prošle godine smo sahranili oca mog oca, mog drugog dedu, a ove godine je na isti dan umro moj drugi deda… Bio je ponosan na mene, znao je kojim putem idem, po celu noć me je pratio i gledao „Zadrugu“… Žao mi je što nisam dočekala da ga vidim po izlasku. Čak sam ga i sanjala u „Zadruzi“, o njemu sa Anom pričala u izolaciji, pre izbacivanja, kao da sam nešto osetila… A moji nisu hteli da mi se to kaže, javi u „Zadruzi“, da bi me zaštitili, da me ne rastuže. Mnogo mi je teško… Moji su taman skinuli crninu posle godinu dana, evo, sad opet – kaže Sandra za Pink.rs i dodaje:

Ipak, nije sve tako crno, ima i lepih vesti – sestra mi je u drugom stanju, tome sam se jako obradovala.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar