Traumatično detinjstvo i fotografije iz detinjstva Mensura Ajdarpašića

Traumatično detinjstvo i fotografije iz detinjstva Mensura Ajdarpašića

Mensur Ajdarpašić je jedan od najintrigantijih učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu. Široj publici postao je poznat ulaskom u „Zadrugu 3“, gde je odmah izazvao pažnju kao rival svog sugrađanina i komšije iz Bara, Vladimira Tomovića. Njihovi sukobi bili su svakodnevni, a sve je eskaliralo na proslavi Nove godine i dan posle, kada je Mensur uplovio u odnos sa Minom Vrbaški, sa kojom je Tomović imao komplikovan odnos.

Veza Mine i Mensura bila je puna turbulencija. Mnogi zadrugari, koji su bili bliski sa Tomovićem, bili su protiv njih, zbog čega je Ajdarpašić često ulazio u konflikte. Osim ovoga, ljubomora i posesivnost bili su glavni problem u odnosu, što se pokazala i posle izlaska iz „Zadruge 3“. Njihova veza se nastavila tokom leta, ali kako su i sami priznali, najžustrije svađe nastale su zbog posesivnosti oba partnera.

Mensur je ušao u „Zadrugu 5“ i već prvog dana uplovio u ljubavni odnos sa Milicom Veselinović. Mlada zadrugarka, koja je tada imala 17 godina, brzo je okupirala njegovu pažnju, ali su brzo počeli i prvi problemi. Njihovi cimeri izneli su niz optužbi na račun Milice, za koje je ona svaki put govorila da su lažne. Ajdarpašić je odlučio da veruje svojoj devojci dok ne izađe iz „Zadruge“, ali joj je više puta u svađama prebacivao ove stvari. Nakon nekoliko meseci turbulentnog odnosa oni su raskinuli, a Ajdarpašić je bacio oko na Anu Jovanović.

Kada je ušao prvi put u rijaliti, Mensur se predstavio kao sportista, kik-bokser, trener i model iz Bara. Na njegov izgled i šarm nisu ostale imune mnoge učesnice rijalitija, koje su uvek same prve priznavale da su imale nešto sa njim tokom letnjih perioda (Maja MarinkovićMarijana Zonjić…)

Mensur Ajdarpašić / PRIVATNA ARHIVA

Traumatično detinjstvo

Mensurov otac je izvršio samoubistvo kada je on imao samo osam godina. Ajdarpašić je istakao da detalje kobnog dana pamti kao da su se dogodili juče – nakon prelepe porodične noći, Mensur se probudio i čuo svoju baku kako kuka i doziva sina (Mensurovog oca), da bi ga na kraju našli mrtvog u sobi.

Imao sam 8 godina, nikad nisam saznao zašto je otac izvršio samoubistvo. Mi smo familijarno bili svi u kući osim majke, bile su njegove sestre, njegova uža porodica, majka, sestre, mi kao sinovi i deca njegovih sestara. Bilo nas je dosta, bila je u tom trenutku puna kuća, svi smo bili pozitivni, sve je bilo dobro tog dana. Nikad nisam zaboravio taj dan, sam u detalj zapamtio. Koliko sam ja kao dete bio upućen, a naravno da su nešto prikrili od nas dece, bilo je sve super po mom viđenju. Naša baka se rano probudila i samo je zakukala: „Gde mi je dete?“. To je bio njen sin jedinac, imala je jednog sina i pet ćerki. Nije mogla da ga nađe, tražila ga je. On se bavio pevanjem u slobodno vreme i radio kao taksi vozač. Automobil je bio u garaži. U jednom trenutku ga je u hodniku sobe našla baka u toj situaciji. Doživela je da ga otprati pre nego što je ona doživela tu smrt. Nakon svega toga je još dve ćerke ispratila… Doživela je veliku bol. Ja sam bio svestan te situacije, zapamtio sam kad su ga izvodili. On me je svuda vodio sa sobom, sve mi je udovoljavao šta sam hteo, to mi vrati osmeh na lice. Prošlo je dosta od tad, ja sam tad vikao: „Tata, ne, ne, ne, vratite ga“. Svestan sam bio svega, ali me je to toliko potreslo. Zamislite mene kao malo dete, gledao sam to svojim očima. Onda sam trčao da obavestim ljude da je on preminuo, svi su bili u frci, zvali rodbinu, ja sam otišao do ljudi koji su bili malo stariji. Ja sam pitao razne ljude, razne su teorije. Pitao sam majku, njegove sestre, razne se teorije vrte tu. Ne možemo nikoga kriviti. Mi sami odlučujemo kako ćemo da živimo. Treba biti jako povređen da bi se čovek odlučio na taj korak. Nezahvalno bi bilo da kažem prema mojoj majci da kažem da je zbog toga. To je njihov odnos, taj odnos nije bio dobar, bio je turbulentan, činili su neke greške. Priča se svašta, komšije su mi govorile neke stvari, nije mi niko potvrdio. Članovi njegove porodice su govorili da je doživeo prevaru. To sam čuo od strane njegovih. Oni imaju površne odnose sa mojom majkom, oni krive nju i smatraju je glavnim krivcem. Kazali su da ga je prevarala, da ga je to toliko povredilo. Nisam sebi dozvoljavao da uđem u to previše duboko, samo površno, moram da je poštujem kao svoju majku – ispričao je Mensur tada.

Mensur Ajdarpašić / PRIVATNA ARHIVA

izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO: VRELA AKCIJA Milice i Menusra na oči svih zadrugara

Ostavite komentar

Hide picture