U Belu kuću se uselilo čak ČETVORO novih učesnika

U Belu kuću se uselilo čak ČETVORO novih učesnika

Ovo subotnje veče na velelepnom imanju u Šimanovcima, definitivno je promenilo tok „Zadruge 6„. Naime, pre same emisije „Pitanja novinara„, odvilo se „Vanredno ubacivanje„.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvog učesnika koji se uselio u Belu kuću, a to je bio Branislav Radonjić Brendon. On je pre samog ulaska porazgovarao sa predstavnicima sedme sile.

Smatram da imam magiju i da kao Brendon nestanem iz medija, pa se pojavim na najgledanijoj televiziji i najgledanijem rijalitiju. Bio sam u dalekim zemljama, putovao sam. Desila mi se velika ljubav koja je trajala godinu dana – pričao je on na samom početku razgovora.

Ulaziš zauzet? – pitala je Dušica.

Apsolutno emotivno zauzet, ali mentalno drugačiji. Videću kako ću da se postavim prema zadrugarima. Ja sam godinu dana bio bez selfija, sve ide od datog momenta – rekao je on.

Naredna takmičarka koja je ušetala u studio, bila je sestra nestale rijaliti zvezde MarijaneMaja Kovačević, koja je na samom startu progovorila o nestanku Marijane.

Majo, šta se desilo sa Marijanom – pitala je Dušica.

Pre šest meseci se to skoro desilo…Ja moram iskreno da kažem, ne bih htela sada da se tačno na to fokusiram i da sve to ispričam. Za sve postoji svoje vreme. Mi, porodica, s obzirom da smo dali sve od sebe. Saznali smo 99,99 posto. Kada budem bila spremna da ispričam to, ja ću podeliti sve sa javnosti. Mislim da smo napokon dobili sliku toga šta se dogodilo, pokušavamo to da prihvatimo – rekla je Maja.

Dušica je dočekala Bojana Simića, bivšeg muža Ivane Šašić, koji je pre ulaska obavio razgovor sa novinarima.

BIli ste Ivana i ti dugo u braku, došao je kraj ljubavi. Da li ste se čuli? Da li ti je dala podršku? – dodala je Dušica.

Doašo je kraj, stavio sam tačku na to što je bilo. O bivšima sve najbolje. Bilu je tu mojih izjava za Pink.rs… Ne čujemo se više, malo me hejtuje. Ne ulazim kao bivši muž Ivane Šašić, nego pod svojim punim imenom i prezimenom, Bojan Simić Boki, tako me svi znaju. Bili smo pet godina u braku – govorio je Bojan.

Ti više nisi sa ljubavnicom? I na to je stavljena tačka? – pitao je Darko.

Da, odmah. Kako je Ivana saznala ostao sam sam – rekao je Bojan.

Nova zadrugarka je Kristina Ina Rajzinger. Ona je u studiju razgovarala sa voditeljkom pripadnicima sedme sile i njima je otkrila mnoge stvari o svom životu.

Rodom sam iz Požarevca, ali živim u Beču. Diplomirani sam ekonomista i imam 18 godina – rekla je Ina, pa je potom otkrila njen tip muškarca:

Da me je neko pitao pre sedam dana, rekla bih Marko Marković, ali me je razočarao jer se ponašao drugačije.

A Rade Lazić da je ovde? – upitao je Darko.

On je moj dugogodišnji drugar, ali ništa više. Ja sam rano krenula da izlazim i tada smo počeli da se družimo, i nikada nije ništa bilo. Ja volim istetovirane momke, one malo opasne. Uroš je simpatičan, ne podržavam neke njegove postupke, ali dobro – rekla je Ina.

TRENDING VIDEO: Maji i Marku TOTALNO POPUSTILE KOČNICE

Ostavite komentar

Hide picture