U Bijelom Polju otkriven nelegalni izborni štab DPS-a! (FOTO)

U Bijelom Polju otkriven nelegalni izborni štab DPS-a! (FOTO)

U Bijelom Polju otkriven je izborni štan DPS-a koji je služio za izborne mahinacije i kupovinu glasova u susret nedeljnim izborima u toj opštini.

Kao što se može vidjeti na materijalima, aktivisti partije Mila Đukanovića su ažurno i temeljno vodili računa o svakom glasaču na izbornom mjestu u Sutivanu.

Pored imena glasača aktivisti DPS- a i njegovih satelita upisivali su sledeće oznake X, O, A, P, kao i sledeće karakteristike: „suguran glas“ , „stanje socijalne potrebe“ , „dijaspora“ , „nezaposlen“, „SDP“,  „odsutan“ , „bolestan“, „traži novac“ , „infrastruktura“, „nije vraćena kamata za opštinski kredit“, „djeca nezaposlena“, „nikada ne izlazi na izbore, vjerski razlog“ , „zatvor“ …

Ovi spiskovi i oznake na njima samu potvrđuju kako DPS bestidno zloupotrebljava težak socijalni status većine građana u Crnoj Gori i kako dubiozno prilazi izborima, a sve u namjeri da zadrže moć koja im iz dana u dan sve više klizi iz ruku.

Ranije danas je u podgoričkom naselju Konik otkriven je takođe nelegalni izborni štab DPS-a, i to u kućama Edvina i Elvisa Škrijelja i Tanje Lekić.

Zaočekivati je da ćemo i u narednim danima, zaključno sa izbornim danom, svjedočiti kriminalnom djelovanju koalicija koje na lokalnim izborima širom Crne Gore predvodi DPS, stoga je na nadležnim organima da djeluju kako bi se u nedelju izbori održali u što normalnijim uslovima.

foto :Borba

Ostavite komentar