Uapšeni Maloljetni Podgoričani koji su opljačkali trafiku u Budvi

Uapšeni Maloljetni Podgoričani koji su opljačkali trafiku u Budvi

Budvanska policija uhapsila je trojicu maloljetnih Podgoričana koji se sumnjiče da su tokom noći obili trafiku Tabacco shopa prekoputa Starog grada i odnijeli cigarete i upaljače u vrijednosti od 3.000 eura.

Iz Budvanske policije rečeno da je radnica Tabacco shopa juče oko sedam časova ujutru prijavila da je došlo do obijanja ulaznih vrata trafike.

“Odnijet je veći broj cigareta, električnih cigareta, tompusa, skupocijenih upaljača, kao i depozitnog novca u iznosu oko 400 eura, sveukupne materijalne vrijednosti više 3.000 eura”

Nakon završetka uviđaja, inspektori su upoznali osnovnog državnog tužioca koji se izjasnio da se u navedenoj prijavi stiču elementi bića krivičnog djela “Teška krađa”.

Policijski službenici su ubrzo ušli u trag dječacima koji su izvršili ovo krivično djelo. Privedeni su Podgoričani J. B (16), N. A (16) i M. R (16) koji su detaljno opisali način izvršenja krađe..

Od njih je oduzeta veća količina otudjenih predmeta i depozitnog novca koji će biti vraćeni ovlašćenom licu Tabacco shopa a sve shodno nalogu kotorskog tužioca.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: