URA sve radi da ode u zagrljaj DPS-a

URA sve radi da ode u zagrljaj DPS-a

Maltretiranje većinske Crne Gore od strane Građanskog pokreta URA se nastavlja.

Tri poslanika nastavljaju da disciplinuju svojih 38 kolega. Paralelno sa tom bizarnom situacijom traju pokušaji iste Ure da se približi DPS-u. Da se radi o vrlo očiglednom koketiranju Abazovićeve partije sa DPS-om nije danas krio poslanik Miloš Konatar, koji je doslovce kazao da stranka Dritana Abazovića ne pripada društvu DF i Demokrata:

,,Na jednoj strani političkog spektra je objedinjavanje desne političke ideologije kroz sporazum DF-a i Demokrate, a na drugoj građanska, liberalna i zelena opcija”, saopštio je Konatar.

Ne treba biti previše upućen pa shvatiti da se na drugoj strani, dakle suprotno od DF i Demokrata, nalaze DPS, SDP, SD, LP, “komite”, a Konatar veli i – URA.

DPS jednako URA.

Ovo je dakako jedan značajan signal da se bliži kraj zamajavanju javnosti i da je pro-depe-esesovsko, antisrpsko krilo Ure i konačno odnijelo prevagu.

I da se ne bi ,,Vlasi dosjetili”, oni čvrsto drže priču kako ne pristaju na rekonstrukciju vlade, kako bi izazvali neku nervoznu reakciju DF i Demokrata i onda pronašli razlog da kažu – sve smo probali, ali se sa Srbima ne može, i uskočili u svoje prirodno stanište, u krilo DPS, što mjesecima toliko jako priželjkuju Božena Jelušić, Balša Brković, Željko Ivanović, Miško Perović i drugi srbofobi.

I ovo što je Ura do sada bila u koaliciji sa DF i Demokratama je samo zbog toga što znaju da im DPS ne bi dao toliki komad vlasti, da neki Dritan Abazović vodi kompletan bezbjednosni aparat, da nesposobnjakovići poput Đorđa Radulovića vode spoljne poslove…

Niko, osim DF i Demokrata, ne bi toliko bio darežljiv prema stranci koja nikada više neće preći cenzus.

Vidjećemo hoće li se DPS upecati na ovo besramno nuđenje ili će ih i oni pustiti da se još koji mjesec kotrljaju u vlastitoj nebitnosti, do trenutka kada će im sud naroda dodijeliti sudbinu Pozitivne.

IZVOR: BORBA

Ostavite komentar